Doresc să spun de la bun început că NU SUNT PERFECT, dar sunt LIBER. Tot timpul am fost şi voi fi un om direct căruia nu-i plac jocurile de cuvinte de tip politicianist. Activez în privat, unde administrez un grup de societăţi din domeniul farmaceutic. Nu sunt dependent de politică şi de aceea am libertatea de a avea opţiuni. Când  am fost ales consilier judeţean pe listele Partidului Naţional Liberal în iunie 2016, primul mandat, am făcut o singură promisiune: “ VOI FI ALTFEL “, timpul ne va fi martor dacă îmi voi respecta promisiunea.

Unii spuneau că : “Românii merită mai mult ! “, eu vă spun ca DOLJENII MERITĂ MAI MULT, pentru că trăim în aceeaşi Românie ca arădenii, orădenii sau timişenii. Dacă această Românie este inegal dezvoltată, este exclusiv vina autorităţilor publice locale. Consider că cei răspunzători pentru situaţia Doljului sunt aici şi nu la nivel naţional, cei care conduc acest judeţ de peste 26 de ani sunt direct responsabili pentru lipsa locurilor de muncă şi infrastructura slab dezvoltată, acestea fiind principalele probleme ale Doljului. Nu putem să umflăm instituţiiile subordonate Consiliului Judeţean şi Consiliului Local cu locuri de muncă pentru  angajaţi platiţi inutil şi în acelaşi timp să gonim investitorii în alte zone ale ţarii printr-o birocraţie locală care lasă de dorit. Banul public trebuie cheltuit eficient în interesul Doljenilor, nu în favoarea unor grupuri de interese locale prin firmele de casă ale acestora.

Trebuie să implementăm politici publice care să răspundă problemelor reale ale Doljului;

Avem nevoie de noi viziuni pentru ajutoarele sociale;

De asemenea trebuie să venim cu soluţii noi pentru atragerea investitorilor.

Dacă nu se vor implementa aceste măsuri, ne vom regăsii şi în următorii 20 de ani pe locurile fruntaşe ale ţării în topurile sărăciei, şomajului şi analfabetismului.

Sunt născut în 24 septembrie 1976, în Craiova, cu soţia mea Ioana sunt căsătorit din iulie 2001, Darius Mihai baiatul meu este născut în decembrie 2011, în 2010 am absolvit la Facultatea de Drept “ Nicolae Titulescu “ – Universitatea din Craiova, Master în Ştiinţe Administrative, în 2008 am absolvit Ştiinţe Politice (Facultatea de Istorie, Filozofie, Geografie) la Universitatea din Craiova, tot în 2008 am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice (specializarea Management) la Universitatea “ Constantin Brâncuşi “ din Tg. Jiu.

 

 

1 Comentariu

  1. Marius-Adrian Răducea spune:

    Te salut, Isidor! Numele meu este Marius-Adrian, cel de familie se pare ca il avem in comun. Daca parcurgi acest mesaj, eu locuiesc in Alba-Iulia, pana la 18 ani mi-am petrecut vacantele copilarind pe malul Dunarii, la bunici si rudele de pe langa Corabia, iar de la varsta 18 ani am plecat in ardeal. Probabil ca arborele genealogic ar putea sa ne regaseasca amintiri comune, tatal meu fiind din Orlea.
    Imi pare bine de cunostinta!
    Marius-Adrian Răducea, Alba-Iulia,
    0744997903, m.raducea@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.